KÉSZ!

Nem hittem, hogy eljön ez a pillanat, de figyelem:

VÉGÉRE ÉRTEM A DÖGROVÁSNAK!

*üdvrivalgás, konfettieső*

Nem hittem volna… komolyan nem. Amennyire megakadtam benne, és amennyire kínlódva írtam már a végét, már én magam is kezdtem lemondani róla.

De megszületett, kész, él és virul. Oké, virulni nem virul, mert visszaolvasni se mertem még az utolsó 17 oldalt, és érzésem szerint borzalmas a fogalmazásom itt-ott (na jó, mindenhol), de mire elkezdem kipakolni a maradékot, már természetesen helyre lesz pofozva.

És azt hittem, boldog leszek, hogy vége… de megint ugyanolyan szomorú vagyok, mint bármelyik másik hosszú sztorim befejezésekor. Azt hiszem, ideje beletörődnöm, hogy ez ezzel jár.

Majd meglátom, hogy mikor  kezdem el kitenni a maradék fejezeteket – valószínűleg május 16-án, ugyanis akkor lesz az a bizonyos 10 éves évforduló -, de akit érdekel a korrektúramegjegyzésekkel, helyesírási hibákkal, elgépelésekkel, szóismétlésekkel és zagyva mondatokkal teli nyers verziója, annak szívesen elküldöm 😀

Ja, igen… TAI. Azt is fogok írni. Megint. És megint olyat, amilyet még nem írtam. De psszt… 😉

(A lenti szavazás pedig még mindig él, ha valakinek van tippje, hogy kit nyírtam ki, aki miatt a Scooby Doo cross átment duplán AU-ba, az szavazzon :D)

 

Nünü

6 gondolat “KÉSZ!” bejegyzéshez

  1. Gratulaaaaaaaa! És igen, normális kibukni rajta, hogy vége. Karvalyékat is tök rossz volt befejezni, bár most pofozni nagyon jó, de esélyesen _azt_ befejezni is rossz lesz. 😀

    • Nyüh, megértem :/ Most így már triplán XD És köszönöööm^^ Hát igen, ez is majd nagy-nagy generálra szorul majd nagyon sok szempontból, de hogy idén nem fogok vele foglalkozni, az is hótziher (oké, bétajavítás erejéig igen, de a nagyjavítás az… soká lesz XD)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s