Friss + felhívás

Sziasztok!

 

Először is friss: felkerült a párválasztósom harmadik fejezete az Imagine-re és az AFS-re, a Merire viszont csak a következővel együtt fogom kitenni. Az Imagine-es link a szokásos:

 

http://fictions.hu/imagine/viewstory.php?sid=4716

 

Ebben a fejezetben már felbukkannak a kérők is, és kezdődik az igazi show. 😀

 

Másodszor pedig javítás, most már tényleg-tényleg-tényleg, és ezzel kapcsolatban lenne egy kis kérésem felétek. Szóval mint mondtam, ez a történetem lesz a júliusi Camp NaNoWriMón a porondon. A meglévő részekkel nagyjából elégedett vagyok (persze, nem jelenti azt, hogy ezekbe nem vagyok hajlandó belenyúlni, vagy akár törölni is belőlük), a legnagyobb problémát a sztori tömörsége jelenti. Egy csomó ziccert kihagytam, karaktereket és karakterek viszonyait nem bontottam ki úgy, ahogy kellene, ill. van benne egy elég nagy logikai hiányosság is.

Tehát íme, amiket biztosan változtatni fogok benne:

 

– A boszi nem veszi el Tesstől a kütyüit

– Tess le fog bukni valaki előtt

– Ludwig, Xalvador és Mirabelle ki lesznek dolgozva jobban

– Mirabelle motivációi jobban be lesznek mutatva

– Tessnek lesz egy nagy melléfogása jócselekedet ügyben

– A tesók marakodása jobban be lesz mutatva

– Még korhűbbé tenni a hátteret (nem 100%-ig, mert maradnék a tiniregényes, némileg szépített középkornál)

– Jobban felvezetni Tess crushát Hadrianra (de ez sem lesz igazi szerelmi szál)

 

És persze a legvégén összefésülni az egészet. A teljes sztori hossza nagyjából a duplája lesz az eredeti verziónak. Igazából nem a mennyiségre fogok menni, hanem hogy július végén „KÉSZ!” felkiáltással dőlhessek hátra.

Na, de amiben a segítségeteket kérem (ez két dolog lesz). Az egyik a jelenlegi verzióval lenne kapcsolatos. Nagyon megköszönnék még július előtt minden véleményt a sztorira (amit nem muszáj Mazsin kritikában, ha gondolod, küldd Facebookon vagy emilben). Elsősorban a korhűséggel kapcsolatban kérnék észrevételeket, de természetesen minden más vélemény is jöhet. 🙂

A másik pedig a kész verzióhoz kapcsolódna. Ahhoz is kérnék majd tesztolvasókat (szóval ha a teljes történetet szeretnéd inkább olvasni, akkor légyszi, ezt a régit inkább ne kezdd el). Majd ha ez aktuális lesz, akkor is kiírom.

 

Előre is köszi mindenkinek! A június maradék részében pedig… folytatódik a Találd meg a párod! 😀

 

Üdv: Nünü

Hozzászólás